Sunday, November 7, 2010

MUJUR ADA HADEED...

Jelingan manja Hadeed...comel anak ummi sorang ni!

SubhanALLAH...lama tul tak menulis....tak ada orang dah nak baca ni agaknya...hehehe

Bilalah Norma nak ada mood menulis kembali?? Story dah 'berkepuk-kepuk' tapi tak tahu nak mula dari mana.

Sibuk?? Memang sibuk sesangat ni.
Selepas mandi...detik-detik sebelum rambut dicukur...

Alhamdulillah, Al Hadeed dah 6 bulan sekarang. Cepat betul masa berlalu. Tak sabar nak tengok dia bertatih dan berjalan. Sekarang ni dah sibuk 'angkat punggung' nak merangkak.
Hadeed dah botak lahhhhh..."apasal ringan je kepala ni?"

Baru mampu nak tersenyum setelah ketiadaan rambut...hehehe

Orait!!...boleh tidur lena rambut tak ada ni...

10 comments:

sweetsal said...

salam, nampak baby dah besar ni, makin comel, esok besar mesti handsome punya..ikut muka sape tu..

panggil aku shEh said...

comeynyeerrr anak puan norma!...
slamat berblog kembali. hihi

G-JaH said...

alahai comel la Hadeed ni..lain dr yang lain..nnt balik sentul, msti tak nak ngan kt org ni..dah pandai kenal org kot..

Fatin Baharum said...

memang dah lama puan xupdate ! 6 bulan ea, means, betul la, sarra lahir dulu..

comel :).. hadeed nampak happy je dah xde rambut..

rasa macam nak try je botakkan kepala jugak, dalam sejam je ke, macam ringan je.. hehe`

♥♥♥ said...

comel.comel. hehe hadeed br nk botak ea.

nj said...

sweetsal...
Syukur alhamdulillah, tapi makin besar makin rajin merengek...mungkin tak sabar nak memain ngan abg2 dan kakak.

nj said...

sheh...
terima kasih. InsyaAllah.

nj said...

Jah..ha ah lah. susah sikit nak kat orang...duduk kejap, mencebek....bek bek bek...

nj said...

fatin...
hahaha...botak kepala mana boleh sejam dua...orang dewasa lagi lah lambat tumbuh rambut...nanti saya tanya hadeed 'perasaan' dia bila botak... :))

sufy...
ye lah sufy, masa 5 bulan lebih baru botak...skrg dah tumbuh semula...jenis rambut lebat...cepat je tumbuhnya..

mama Tiara said...

he he..comelll