Sunday, February 13, 2011

I AM HERE AND I WILL ALWAYS BE HERE!


Nampaknya, tak dapat nak buat sambungan cerita 'Rimas' sebelum ni...sebab dah tak ada 'feel' dan 'mood' nak tulis. Nak cerita hal lain la pulak...

InsyaAllah hujung bulan ni Norma bakal menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke-11...MasyaAllah dah sebelas tahun rupanya....rasa macam kelmarin je kami bernikah dan mendirikan rumahtangga...kami sentiasa macam baru kahwin okay....cuma tak nampak aje...hehehe

InsyaAllah nak buat surprise kat Haswadi this year...tak ada lah special sangat, at least I am trying hard to make one...hopefully everything goes well...

On the same date juga, 27th February ni, genaplah usia Hadeed 10 bulan...MasyaAllah dah besar dah anak ummi ni.... Ummi tak dapat nak tepek gambar terkini Hadeed lah...sebab baru kelmarin terima charger camera yang tertinggal semasa kami pulang bercuti ke Malaysia bulan lepas. Bolehlah snap latest photos of Hadeed.

In a few minutes time, anak-anak yang lain akan pulang dari sekolah...it is our meal time together as usual...nowadays Norma lewat makan lunch...nak tunggu mereka pulang dulu jam 2.00 setiap hari baru makan. Today's menu sayur labu masak udang dengan kobis, kepah rebus berserai, dan telur mata masak kicap...Alhamdulillah di atas kurniaan rezeki dari Allah. Jemput makan... :-)


2 comments:

Pak Man laksam said...

Semoga berbahagia selalu.......amin.

nj said...

Pak Man

Terima kasih...amin.