Sunday, October 25, 2009

KU KEMBALI...


I am stuck!!! Tragik sungguh alahan yang Norma alami sekarang ini. Tapi malam ni cuba juga nak menghidupkan kembali ruangan catatan hidup Norma...sebab macam banyak aje isu yang nak dilontarkan di sini sekadar berkongsi dengan rakan-rakan lain.

Kalau wanita mengandung biasanya alahan pada makanan, tapi Norma alahan dengan 'laptop' atau komputer...ntah apa pesen pun tak tahu. InsyaAllah nak kuatkan semangat meneruskan kembali aktiviti menulis ni.

Kali ni mood okay...lepas tu rindu pulak nak dengar lagu Jamal Abdillah...layan jugak sekejap kat musicbox... so lagu yang sedang diperdengarkan ini ialah lagu Jamal Abdillah zaman dulu-dulu...sedap pulak lagu yang agak-agak disko temponya ni...layan aje lah ye.

8 comments:

sI tEDI said...

akak.. semoga alahan bertambah reda. kalau itu yang 'baby' pinta. jauhkanlah lappy tu.. :)

jaga diri kak!!

kak ina kl said...

salam norma..alahan sebab ada isi ker atau alahan yang lain..semuga blog kamu tak adalah lelabah buat sawang..

manlaksam said...

Kalau dah tak boleh nak buat macam mana. Kesihatan lagi penting.

tulipurple said...

musykil2....alahan pd laptop kerna laptop ke atau kerna lain...hehe,apa2 pun take care ye sis.

nj said...

sitedi...
tq :)

kak ina kl...
kali ni tak macam yang 3 orang sebelum ni...hadap laptop kejap...terus pening ngan loya...nak wat camana tu?

PakMan...
Betul PakMan...tapi saya masih baca blog kengkawan...tp guna telefon je...

TP...
memang mata tak boleh nak buka depan laptop...jadi fening fening la...tp InsyaAllah skrg sedikit okay...harap masuk bulan ke-4 terus hilang le..hehehe

::ADleez:: said...

kira2nya lagu jamal ni cam ubat alahan la...heheheh...;)

nj said...

leeza...
ya betullll!!! kalau loya nanti...tukar artis lain lak..hehehe

tulipurple said...

congrats sis!!aikk..camner sy tak tau nie..ada n3 yg sy missed agaknye nie...wahh,ada gak ler baby chop made in padang pasiaq na...congrats!!