Thursday, March 24, 2011

HOLIDAY!!!

Burj Khalifa-Dubai....kami berangan nak naik atas tu...(828 meter/2,717 kaki tinggi)

Buat pembaca budiman...dalam sehari dua ni, mungkin Norma tak dapat nak menulis dalam blog ni.

Nak pesan je ni.


Bukannya apa hal pun, nak bawa anak-anak makan angin...ishhh makan angin pulak..ada yang kembung perut pulak nanti.

Nak bawa anak-anak holiday...sempena Spring Break ni.
Kami pergi tak jauh...ke Dubai sahaja. InsyaAllah dalam 6-7 hari macam tu. Cadangnya nak update cerita Dubai nanti di sana...kalau berkesempatan lah.
Kalau tak sempat, you all tunggu Norma balik lah ye... :-))

Jangan merajuk atau marah haaaaa....kejap je.

Doakan kami selamat pergi dan kembali semula ke Jubail ni ya.

Semoga ALLAH SWT melindungi perjalanan kami sekeluarga. Amin.

3 comments:

Pak Man laksam said...

Selamat 'makan angin'.......

G-JaH said...

wah bestnya..nak ikuttt!! hehe..kt org smua doakan smoga Allah sentiasa lindungi Angah n family..
Selamat Bercuti!! :-)

nj said...

Pak Man
Terima kasih....angin sejuk panas di Dubai ni..hehehe

Jijah
jom naik keta...thanks for the doa.