Tuesday, October 7, 2008

RAYA 2008 CELEBRATION

Welcome...Raya 2008


A view inside of our 'home sweet home'...raya 2008

This is our most recent photo together...on the 4th syawal. Look out for the two 'peepers' at the back!



With my students from OMB5OB group. Thank you for cheering me up. All the best in your undertakings!

Keluarga Haswadi, Paka Terengganu

Ini pula keluarga saya, mak, kak long dan suaminya, 5 orang anak buah datang beraya di Dungun Terengganu pada raya ketiga dan keempat. Terima kasih kerana sudi meraikan raya kali ini di Dungun...
Salam
Here are some photos during the raya celebration. Since saya tak balik KL, raya tahun ini sekali lagi disambut di Paka, Terengganu. Seronok En Haswadi kerana kali ni dapat berkumpul dengan semua adik beradiknya. InsyaAllah supaya En Haswadi puas hati sebelum berangkat ke KSA nanti. Hikmah daripada kes patah kaki ni, banyak betul kebetulan dan ketentuan yang ALLAH kurniakan. Hanya yang empunya diri aje yang tahu all the blessings in disguise. Yet I still manage to entertain family members and guests who came by. Thank you for the thought, as well to my students who have visited to my house for raya...

6 comments:

Noor Aida Kamaruddin said...

Ingatkan patah ke tak beraya, rupanya beraya sakan. Bestnya family norma dpt raya kat Dungun. Kak Aida sendiri tak kesempatan nak gi jalan2 beraya sebab sibuk nak habiskan silibus. Anyway hopefully masih boleh wisH sELAMAT hARI rAYA. Nantilah bila dah habis pulun silibus, boleh gi jenguk norma. Keep up blogging ok. Lama x blogging sebab agak busy tahun ni

nj said...

Kak Aida, thanks for dropping by. Ye la..dah hujung-hujung sem ni..semua pakat sibuk la tu. Rumah saya ni tak putus tetamu sejak 'kemalangan' hari tu, bulan puasa dan sekarang ni musim raya.
Semoga ALLAH kuatkan semangat dan sembuhkan saya cepat.

Cik Peesha said...

Bila mau buat open house? Mary berkicau je tanya2 ...

Tapi, kalau nak buat jgn le minggu ni .. kami takde ... gi jenjalan KL nun ...

Eh, kita ada simpan kuih denderam, kuih gunting + kuih ros utk kau ... tp tak tau bila boleh bagi ...

P/s: Mak den siap bg 1 tuppaware bilo den kata kuih gunting tu kawan den yg patah kaki tu suko ...

Kalau tak de open house, maka lambat le kuih gunting tu sampai rumah kau ... :=p

.fatin nabila. said...

salam pn norma, salam singgah..

today syawal 30, sempat lagi nk wish, selamat hari raya, l)

thanks utk msg "selamat menghadapi peperiksaan".. sy currently br sudah practical, n dh selamat present report last week..

after present hari tu, mmg nk jmpe jgk lect yang ajar time part 5, tp, kbnykn xde kat bilik..

nway, take care pn..

: me - 0142666*** / DOMT60A ::

nj said...

Salam

Fatin...

It's great to hear from you...wah...lawan tokey dah ni...cantik dan menarik space awak ni...saya? baru bertatih dengan blogging maklumlah....sibukkkkk...
Anyway selamat hari raya maaf zahir batin dan semoga ingat lah kami pensyarah2 awak ni selalu...
Saya nak senaraikan space awak ni dlm list saya ye....happening sikit...TQ (apasal tak leh leave comment kat blog awak tuh??)

.fatin nabila. said...

blog sy, biasa² aje, hehe`..

boleh leave comment, just, sy set manual approve, bukan auto, after sy approve br comment tu appear..

thanks listkan blog sy kt blog pn, tenkiu, ;)

if jumpa en. suffian, send my regards, hari tu balik nk jumpa dia, tp, dia meeting..

nway, selamat berblogging ya! (^_^)