Sunday, May 27, 2012

HARI KRMJ 2012 (laporan yang terlewat ... hikkks)

Alhamdulillah...HARI KRMJ 2012 sudahpun terlaksana.  Baru nak buat entri pasal tu.

Ramai sungguh yang hadir dan hari Jumaat itu penuh dengan aktiviti-aktiviti buat semua warga Malaysia di Jubail ini.  Tapi gambar Norma tak menarik sangat, maklumlah...akak orang paling sibuk dik nunnnn...alahai....bukan sibuk...menyibuk je kut....hihihi.

Sekalung penghargaan sebenarnya buat semua AJK terutama JUMANISAA yang pada Norma bersungguh-sungguh dan berhempas pulas menjayakan acara pada hari tersebut.

Bukan senang nak mengendalikan dan melaksanakan sesuatu majlis atau program yang melibatkan ramai tetamu.  Tapi ibu-ibu Jubail memang hebat.  Tabik springggg buat AJK Sukan Jumanisaa...paling mencabar semestinya tugasan Jumanisaa... mengendali sukaneka kanak-kanak dan ibu-ibu...memang hebatlah sahabat-sahabat yang terlibat tu.  Alhamdulillah, ALLAH permudahkan segala urusan kami tempohari.

sebagai hadiah untuk diri sendiri, buat fruit tart ni....makan musim summer ni...MasyaAllah, nyaman
Kaunter pendaftaran, terima kasih kepada anak-anak remaja yang sudi membantu kami.  Macam kenal je tetamu beg merah tu...hikkss
Sibuknya Abang Abkhori kita ni membantu pendaftaran...baru aunty Norma perasan...siap bertali leher awak ye...
Para petugas...sedia menanti tetamu yang hadir...
Sila...sila, jemput masuk yeaa....
Kami sedia berkhidmat...senyum senyum...Tuan Presiden sedang memerhati tuuu...
Acara paling sibukkk....layannnn
suka suka...
alamak!!! apa yang dibungkus tu???  boleh bernafas tak budak tu aunty Ainah??
alahai...tak siap bungkus lagi ni...gasaklarrr....
Baby Contest...acara terbaru ... disebabkan dalam setahun lebih 5 orang baby baru dilahirkan di Jubail ni, berbaloi buat baby contest...kikikikkkk
Apa yang dipakaikan tu??  Fesyen musim panas agaknya...hihihi

5 comments:

G-JaH said...

Angah, wajib wat fruit tart tu kat sentul..hehehe

nj said...

Jah...alahai..jangan mengidam tau...ajak Sharil cari dulu kat sana...hehehe. Angah baru2 belajar buat...kulit tu beli jekkk inti je buat sendiri...InsyaAllah, angah buat balik nanti..hikkksss

hajiMete said...

vahh meriahnyer uoolss.. ehhee

nj said...

tn haji me..

meriahss dulu kini dan selamanya...

Anonymous said...

Asalamualaikum ,

salam perkenalan semua ,

saya ciko , nak tanya sikit tentang jubail culture , kami 10 orang baru jak ke jubail Feb 2013 ni , tgh tunggu via siap. company Chemanol.