Thursday, February 19, 2009

TAGGING from Fatin

Okay...finally, I've completed the 'homework' given from a student! Sabar je la kan, student beri homework ke pensyarah dia!!! hemmmm nak kena 'babab' (pukul) ni. Tapi okay je Fatin...sekali sekala kaaaaaan.

7 ciri-ciri lelaki idaman anda
a. Beriman
b. Jujur
c. Penyayang
d. Prihatin
e. Setia
f. Perkasa
g. Humor

7 ciri-ciri lelaki yang anda tak suka
a. Tidak berpegang pada ajaran ALLAH!
b. Hipokrit
c. No self-confidence
d. A man who does what bad-woman does!...I mean ada lelaki yg perangai macam perempuan...mulut tak pandai jaga, suka mengata, kaki kutuk tanpa usul periksa dan suka jaga tepi kain orang!)
e. Kasanova...kenapa? hebat sangat ke?
f. Man who likes other man...ewwww...so disgusting!
g. Pengecut!

7 orang yang pernah anda minati sepanjang hidup
a. Mak
b. Abah
c. Suami
d. Yang selebihnya ehem...ehem...tak boleh bagi tau la...

7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang anda minati
a. Bersyukur
b. Berharga
c. Dihargai
d. Teruja
e. Gembira
f. Ceria
g. Seronok

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan

Syurga Firdausi!...

7 barang istimewa yang akan diberikan kepada pasangan
a. Hati
b. Jiwa
c. Perasaan
d. Kasih abadi
e. Cinta
f. Ingatan
g. Nyawa

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan kepada pasangan
a. Kau Tercipta Untukku-Mawi
b. Shoulder to Cry On-Tommy Page
c. Lagu Kita-Aizat
d. Tanpa-SOFAZ
e. Always--Atlantic Star
f. Because You Loved Me-Celine Dion
g. Just Be A Man About It-Toni Braxton

7 orang yang anda ingin tagged
...tak nak tag orang lain la...tapi kalau ada yang berminat...sila le jawab ye...

BERES!!!

4 comments:

.fatin nabila. said...

yeah..
pn jwb..
sayang sungguh kt lect sorang ni tau, hehe`..
sy xpnah dgr lg lagu shoulder to cry on..
tittle, mcm best..

nj said...

fatin...
surf lagu tu dan cuba dengar...zaman saya sekolah dulu...tangkap lentuk lagu tuuu...Penyanyi dia si Tommy tu...ala cutenya masa tu...

en_me said...

pengecut tewww dayus kannns.. pergghhh

nj said...

en me...
dayus aka 'kayu' jugak kut!