Wednesday, July 22, 2009

SEMBANG-SEMBANG PAGI BUTA!!!


Jam dah 1 pagi....internet bukan main laju lagi...ada lagi catatan kembara ke Mekah tapi gambar duk kat dalam handphone Haswadi...tak best la pulak cerita tak ada gambar... Mata ala ala tak ngantuk lagi....tapi dapur tak habis kemas....nak sambung esok ke? Ke nak sidai baju?....tak mau lah...siang nanti boleh sidai...
Tapi...

Nak jugak tulis entry...so ini la hasilnya....
Sekali sekala nak mengeluarkan terus apa yang ada kat dalam kepala ni... Eh...panjang jugak...padahal ntah apa-apa...
Kira hari ini hari Rabu...last day of the week....setakat malam tadi...Haswadi tak ada apa-apa plan lagi for the coming weekend....maybe we will have lunch at Malaysian Kitchen...wow! that sounds nice...I'll let Haswadi know about it ... yes...
Tapi kesian pulak kat dia...dua tiga malam ni memang sangat letih dan mengantuk...tak hilang penat travel agaknya. Kalau tanya..."I am okay..." sokmo itu aje jawapannya. So boleh lah teruskan idea lunch kat Malaysian Kitchen tu....ada sesapa nak ikut???

10 comments:

Mrs Rafiuddin said...

nok gi nok gi MK,tapi nok gi baca entry dalam blog Kak Norma jerr nanti.

Jangan lupa shoping.dah start sale semula.Sale gila-gila dah..Up to 70% pun dah ada...keh keh..

en_me said...

rabu is the last day of the week? camaner teww.. citerlarr skit.. hmmm

nj said...

AS...
ko tak ada keje lain...asyik suruh kak norma gi shopping....InsyaAllah kalau sempat eh...

en_me...
Kat sini hari bekerja Sabtu-Rabu ... so Khamis n Jumaat weekend ... kira Rabu ni last day perintah 'berkurung'...Khamis dan Jumaat 'merdeka' boleh gi jalan-jalan...gitewww la en_me oiii

Edira Azreen Mustapha said...

salam...

ada jodoh tulla perasaan kita...rasa nak makan mee goreng mamak lagi pun as kata sale dah start...nak g cuci2 mata je...tapi tataula sbb jo dah bli ribs...nak wat sup tulang...cmna tuh???

nj said...

dira...
suka betul ngan sup tulang...hari hari sup tulang...sup tulang sup tulang...hehehe...

Neeza Shahril said...

Norma.. kami baru je dinner kat MK semalam. Jumpa lah dengan Dira and family.. sebenarnya dah bosan seminggu tak kemana-mana, budak2 jet lag.. before maghrib diorang dah ngantuk.. Semalam dalam kereta, on the way back, semua orang including the driver ngantuk tapi Alhamdulillah, we arrived home safe and sound..

Edira Azreen Mustapha said...

kak norma..x jumpa pon....dira pekena biasala..mee goreng mamak peberet!!(rindunya ngan mee goreng mamak alif)...sup tulang satu kemestian..tgkla kami yg ala2 tulang nih!!!

amy said...

salam kenal..... seronok baca catatan dlm blog u ni..... seronok ke dudok saudi? insya Allah kalau ada rezeki kami pun akan berpindah ke sana....

nj said...

neeza n dira...
norma tak sempat ke MK...first time jejak kaki kat DM terus 'jatuh cinta'...tu yang tak nampak orang tu...

amy...
salam kenal...jenguk dah creative works Amy...so nice!!! Norma link blog awak ye..

nya myra said...

auntie norma berape trolley shoping kat dhahran mall erkk ?! :P