Tuesday, August 25, 2009

APA ADA PADA PANDA??

Suratan atau kebetulan...Norma bukan sahaja seorang warga UiTM yang berada di bumi anbiya' ni. Beberapa hari lalu dapat berhubung dengan seorang rakan, bekas pensyarah di UiTM Shah Alam...kami satu fakulti dan pernah terlibat dalam satu kumpulan merangka kurikulum Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perkhidmatan Pelanggan (Bachelor of Customer Service Managament)...saudara Zulhaimi. Norma ingat-ingat lupa wajah beliau sebab seingat minda ini baru 2 atau 3 kali bersemuka dan satu workshop dulu. Tapi beliau dapat offer kerja di Saudi, sayang...beliau terpaksa tinggalkan jawatan pensyarah tu...

Sekarang ni beliau bekerja dengan PANDA!!!...ye hypermarket happening PANDA tu... Zul buat training dan coaching kepada staf PANDA... Beliau di Jeddah tetapi acapkali juga ke Jubail dan juga bandar-bandar lain yang ada PANDA...ni peluang ni...Zul!...boleh le bagi norma voucher PANDA yek...

So kalau kita ada apa-apa feedback untuk PANDA...boleh disalurkan kepada Zul...boleh ye Zul...lepas tu improve kat training you nanti...heheheeeee

Lepas Raya nanti Zul ada assignment kat Jubail ni...Norma dah jemput dia datang ke rumah...InsyaAllah ada rezeki dan peluang kita jumpa dan boleh berkenalan dengan Haswadi dan anak-anak Norma.

Layan ye menu berbuka yang Norma sediakan hari ni, macam tak padan aje lauk-lauk tu tapi boleh aje makan ye...simple n sempoiiii....
Kangkung goreng bercili
Kari telur....
Kuih keria...resipi ambil kat sini...memang menjadi!! Tak pernah pernah Norma buat kuih ni...mencabar minda dan tenaga sungguh di Saudi ni....

6 comments:

en_me said...

sodapnyerrr..

nj said...

en_me...
Tima kasseeehhhh!!!

kak ina kl said...

salam norma..malunya kamu promosi blog akak..bukan terror masak pun..msk cincai aje..tq very much...

akak pun ambil resepi member cyber yang lain..dulukan ashik msk benda yang sama..skrg ni klu buntu nak masak bukak aje blog member yang rajin masak memasak..senang ..

nj said...

kak ina...
mesti ramai orang Jubail ni jenguk blog kak ina cari resipi...kena masak yang sedap sokmo mcmni...
Terima kasih kak ina sebab sudi kongsi resipi best!...

<< s| tED| >> said...

happeninglah nama hypermarkettu nama PANda..

cuba try buat kat malaysia.. letak nama beruang!! ekekeekkeke

nj said...

sitedi...
hahaha...ingat nak suruh letak nama SITEDI...amacam? kelassss kaannnn!