Sunday, June 14, 2009

PETA MAHDOOD DAN ORANG MALAYSIA

Sila 'double-click' di peta untuk gambar penuh dan lebih jelas.

Ini adalah map area Mahdood di mana bakal menjadi Perkampungan Malaysia di Jubail ni. Haswadi dengan baik hatinya melakarkan peta rumah kawan-kawan Malaysia menggunakan Google Map. Ada banyak lagi rumah tak masuk dalam peta ni sebab tak tahu sangat kedudukannya. Kalau dah survey dulu, InsyaAllah kita update.
Yang utama kepada surirumah surirumah sepenuh masa di Mahdood ni...ialah map nak ke Orchid Saloon tu.
Selamat Meng'google'!!

6 comments:

yginsaf4 said...

petak petak kotak kotak.. macam mencari harta karun tewww.. ehehe, meriah kannns

nj said...

en_me...
map dah ada...jom! jalan-jalan ke jubail!!!

Neeza Shahril said...

bagus ni.. sangat berguna. Kalau sesat gak lepas memang nak kena keghepok palle.. hehehe..

nj said...

neeza...
berguna jugak kalau ada sesapa yg rasa nak pindah ke area tangki air ni..heheheee boleh pilih blok mana yg sesuai...

::ADleez:: said...

hehheh..
nnt leh ++ lg org br nihhh...

nj said...

leeza...
dapat tak lagi rumah tu?