Sunday, June 7, 2009

TENSENNG SEKEJAK!!!!!

2 -3 hari ni line STC dok berape molek...wat nyekittt je kalau bukok email ke, blog ke...kadang tu nak bukok Google pung payoh!!!
Sat ni...siap gaduh ngan anok-anok di rumoh ni...sebabnye...mok nak bukok internet, anok-anok pung nok maing 'geng' (game)...dok leh stabbuk!!! Kite hok tua ni 'pahang' doh internet dok buleh bukok...hok kenit kenit di rumoh ni dok 'pahang' 'pahang'!...Ingat kite dok bui (beri) maing!
Petang ni masa tuleh ni...'macang' ke ok doh...dok tahu 'tahang' lame manee...nok 'saling' resipi kut internet ni pung payoh...
'Malang' ni 'makang' luor le nampoknye...

6 comments:

::ADleez:: said...

hokolohhh..
mujur r ghumoh kite tenet ok jerr...
jangang jakit pulok doh r...
kang dok pasa2 tadok keje nok buak...^_*

nj said...

leeza...
la ye ke? Ingak seluruh jubail ni dok leh...dok rok 'cettong' sungguh ha internek ni!!!!

.fatin nabila. said...

doh beghak la puang kalu lagu tuh gaye, payoh kekgi nok updek blog. susoh sungguh.
kekgi laing [line] internet buleh doh, saling lalu sume resipi cepak.
anok² mmg payoh nok pahang, mugo kito kato tenek xleh bukok, die nok gok. '
tp, malaysia ni, tm nih, sehari duo nih, wak hal jugok. jadi slow gitu nok online.

Neeza Shahril said...

internet kat Jubail ni rasanya dia catu macam air.. kejap dia off kat sini.. dia buke sana.. lepas dia buke sini, dia tutup hok lain plok..
sabor dehhh..

yginsaf4 said...

salamm kak norma ittew..

nj said...

fatin...
awak pung terrer gak loghat terengganu eh..

neeza...
akak banyak bersabar dah ni...tu yang 'projek' lambat siap tu..

en_me...
salam dari kejauhan en_me...