Sunday, June 28, 2009

MICHAEL JACKSON A MUSLIM...

I would like to apologize in advance if this was not true. However...really hope he dies as a Muslim...Wallahuallam...

But enjoy the touchy song..

Michael Jackson converts to Islam...Now Mikaeel Jackson
Uploaded by frenigma. - See the latest featured music videos.

6 comments:

en_me said...

veryy touchy kannns akak norma tewww.. salamm dr me dikejauhannnns

nj said...

en_me...
can't get him off my mind...sedey tauuu...

mama Tiara said...

sy pun terkezut jg MJ dah tak da ni. Sy pun tumpang gembira kalau dia betul dah masuk Islam..

nj said...

mama tiara...
selamat datang. peminat MJ juga ye. InsyaAllah norma akan 'visit' mama tiara...TQ

.fatin nabila. said...

rumours, byk ckp camtu jgk, dia dh convert. but da prob is, if dia dh convert, then xde bukti, mcm naya if majlis kebumi guna adat kristian. prob yg dh slalu jd kt org yg convert tanpa hebah kt org psl current religion, tu la. nway, he's a legend kn. :)

1 lg, tgk kt sini, ada jumpa vid kt blog senior sek men dulu, psl MJ pny plastic surgery.

http://pestisid.blogspot.com/2009/06/mj-and-vitiligo.html

nj said...

fatin...
awak sempat juga ye zaman MJ ni? Orang muda pun suka dia kan...
Saya ingat lagi masa sekolah dulu...gila betul dgn si MJ ni...hafal lagu2 dia...skrg tak ingat dah tapi since kematian dia...hari2 plak la dengar lagu...anak2 pun suka tgk video clip dia especially THRILLER tu!